دانلود پاورپوینت تصفیه فاضلاب به روش لجن فعال (تصفیه آب صنعتی)

جمعه 3 فروردين 1397
9:34
باران
پاورپوینت تصفیه فاضلاب به روش لجن فعال (تصفیه آب صنعتی)

پاورپوینت تصفیه فاضلاب به روش لجن فعال (تصفیه آب صنعتی) در 40اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات40
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی آب

توضیحات کامل

پاورپوینت تصفیه فاضلاب به روش لجن فعال (تصفیه آب صنعتی)  در 40اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


تصفیه فاضلاب به روش لجن فعال

فاضلاب

فاضلاب به دودسته تقسیم می شود :


.1 فاضلاب شهری

 .2فاضلاب صنعتی

تصفیه به سه روش انجام می شود.

.1 فیزیکی 

.2شیمیایی

.3بیولوژیکی


1- تصفیه فیزیکی

تصفیه فیزیکی ازیک رشته فرآیند هایی تشکیل شده است که درآنها فقط ازخواص مکانیکی وفیزیکی برای جدا سازی مواد خارجی مطلق درفاضلاب استفاده می شود. مهم ترین روشهای مکانیکی متداول درتصفیه خانه های فاضلاب عبارتند از:

الف ) گذارنیدن فاضلاب ازصافی ها وگرفتن مواد معلق موجود درآن

ب) ته نشین کردن مواد معلق درفاضلاب وجداسازی آنها

ج ) شناور نمودن مواد معلق وگرفتن آنها ارسطح فاضلاب


2- تصفیه شیمیایی

اساساً کاردرتصفیه شیمیایی فاضلاب استفاده ازمواد شیمیایی وافزودن آنها به جریان فاضلاب برای مقاصد مختلف می باشد. درتصفیه خانه های فاضلاب مواد شیمیایی مختلفی برحسب نیاز مورد استفاده قرار می گیرد که رایجترین آن کلر می باشد. همچنین ازمنعقد کننده هایی مثل آهک ، آلومنیوم ، نمکهای فریک استفاده می شود که باعث چسبیدن ذرات به یکدیگر وتشکیل ذارت بزرگتر شده وبه آسانی ته نشین شود.


3- بیولوژیکی

رایج ترین نوع تصفیه فاضلاب درسراسر دنیا تصفیه بیولوژیکی است که با استفاده ازقدرت میکروارگانیسم ها درجذب وتثبیت مواد آلی انجام می گیرد. فاضلاب شهری وصنعتی معمولاً محلول های ناقص مواد مغذی است علاوه براینکه مقدار مواد مغذی موجود درآن ها نسبتاً کم است. ترکیبمواد موجود نیزهمواره تابع نوساناتی است که هیچ گاه حالت محیط کشت ایده آل ندارد. اساس کار درروشهای بیولوژیکی فراهم نمودن شرایط مساعد برای تشدید اعمال طبیعی توسط میکروارگانیسم هاست.

فرآیندهای تصفیه بیولوژیکی براساس نیاز باکتری ها به وجود اکسیژن محلول درانجام تصفیه به دوگروه عمده تقسیم می شوند :

- فرآیندهای هوازی تصفیه فاضلاب

- فرآیندهای بی هوازی تصفیه فاضلاب


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود پاورپوینت تصفیه فاضلاب بیمارستان به روش لجن فعال

جمعه 3 فروردين 1397
9:34
باران
پاورپوینت تصفیه فاضلاب بیمارستان به روش لجن فعال

پاورپوینت تصفیه فاضلاب بیمارستان به روش لجن فعال در 14اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات14
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی آب

توضیحات کامل

پاورپوینت  تصفیه فاضلاب بیمارستان به روش لجن فعال در 14اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


انواع فاضلاب


1- فاضلاب خانگی

2- فاضلاب کشاورزی

3- فاضلاب صنعتی

4- فاضلاب شهری

5- فاضلاب بیمارستانی


فاضلاب بیمارستانی : 

   این نوع فاضلاب باتوجه به عمومی یاخصوصی بودن فعالیت بیمارستان طبقه بندی میشود. وازآنجائیکه فاضلاب بیمارستان خودیک دسته خاصی ازطبقه بندی راتشکیل میدهد،امابسته به نوع فعالیت یک بیمارستان میتوانیم فاضلاب بهداشتی وشهری ودربعضی مواقع به فاضلاب صنعتی ودرمواقع محدودتربه فاضلاب خطرناک تقسیم بندی کرد. بطورمثال: بیمارستانهای عمومی که تعدادشان نیززیاداست میتواندعامل تولیدکننده فاضلاب شهری وکمی باغلظت  BODبالاترومیکروارگانیسمهاوپاتوژنهای خطرناکتر ظاهرشوند.امادریک بیمارستان تخصصی شیمی درمانی، دیگرنمی توان فاضلاب این مرکزرافاضلاب شهری دانست بلکه تمهیدات خاصی برای تصفیه فاضلاب دراین مراکز بواسطه استفاده ازموادشیمیایی باید اندیشید.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود پاورپوینت بررسی تکنولوژی پرو بیوتیک

جمعه 3 فروردين 1397
9:33
باران
پاورپوینت بررسی تکنولوژی پرو بیوتیک

پاورپوینت تکنولوژی پرو بیوتیک در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپزشکی

توضیحات کامل

پاورپوینت تکنولوژی پرو بیوتیک در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 



تکنولوژی پروبیوتیک


یکی از وظایف مهم پروژه فایر (Fair) 1028-96 T (نمایش تغذیه ای پروبیوتیک بطور عملی) نمایش امکان تولید بوسیله یک مقیاس راهنما، پروبیوتیک غذاهای لبنی قابل قبول مصرف کنندگان ارپایی بوده است. در پروژه لاکتوی سیلوس های مختلف SPP و بی فئوباکتریوم SPP، نژاد مناسبی رابرای ارگانیسم های پروبیوتیک نشان داده است. کشت میکروبی با روشهای استاندارد تولید می شود و اجتماعات سلولی بالا و ماندگاری خوب در طول ذخیره سازی در دماهای پایین نشان می دهد. شروع کنندگان کشت در تولید چندین نوع مختلف پروبیوتیک غذاهای لبنی استفاده می شدند.

  تحت شرایط نژاد پروبیوتیک ممکن است به عنوان تنها عامل ترش شدن در شیر استفاده شود. بهر حال در برخی مواد استفاده از کشت میکروبی بهتر پشتیبانی می شود. فرآورده های لبنی پروبیوتیک داشتن مشخصه های خوب ارگانولیپتیک (محرک) نشان داده اند و ماندگاری ارگانیسم های پروبیوتیک در طول عمر قفسه ای محصولات عالی است. بقاء و شمار سلولهای پایدار باکتری پروبیوتیک وابستگی های متفاوتی به نژادها و سازندگان دارند. جامعه علمی نیز توجه شایانی به شناسایی درست نژادهای پروبیوتیک کرده است. برای حفظ اطمینان در فرآورده های پروبیوتیک تمرکز دادن پایدار خوب باکتری در محصولات مصرف کننده در طول عمر قفسه ای شان مهم است. بعلاوه طعم خوشایند و بافت جذاب فرآورده های لبنی، توجه به پیام سلامتی فرآورده ضروری است.

  در سرتاسر 10 سال گذشته فهم چگونگی کنترل ارگانیسم های پروبیوتیک در فرآورده های شیری رشد کرده است. عمل پرورش پروبیوتیک که از آن صحبت می شود شبیه به عمل کشت باکتری اسیدلاکتیک است. بهرحال برخی نژادها برای هیجان محیطی خیلی حساس هستند. هر کس باید ملاحظاتی به تغییرات بالقوه در مشخصه های پروبیوتیک اتخاذ کند به نژادها باید ویژگی هایشان  از سالی به سالی دیگر حفظ شود. این موضوع می تواند با یک روش سیستماتیک کاری و پرهیز از انتشار متوالی تکرار شده  گارانتی شود.

  در چارچوب پروژه –EU سرمایه گذاری شده نمایش عاملیت تغذیه ای غذاهای پروتیوتیک به تلاشهایی برای نشان دادن عاملیت ارگانیسم های پروبیوتیک انتخابی بوده است. یکی از وظایف پروژه نشان دادن عمل کشت شروع کننده پروبیوتیک، ثبات نگهداری شان و پایداری در فرآورده های لبنی ترش شده بود. در یک پروژه –EV FLAIR سرمایه گذاری شده قبلی AGRF – CT 91-0053 مدل آزمایشی – راهنما برای ارزیابی مشخصه های تخمیری ارگانیسم های پروبیوتیک توسعه یافت. این مدل اکنون در تولید فرآورده های لبنی ترش به کار می رود. در این مقاله ها بر قواعد عمل کشت شروع کننده پروبیوتیک و ثبات پایداریشان به همان اندازه استفاده از کشت در تخمیرهای لبنی و ماندگاریشان در فرآورده های تخمیر شده متمرکز می شویم.


عمل کشت منجمد و خشک شده – منجمد شده
تهیه اینوکولوم (باکتری)


اصول اولیه برای عمل کشت باکتری خالص کشت بانکی است. ذخیره سازی نژاد خالص اصلی باید مورد اطمینان باشد. به عنوان یک قانون باید در نیتروژن مایع با انجماد شدید نگهداری شوند.
 در یک فریزر با 80 0C یا خشک شده – منجمد شده. بانک سلولی منبع مواد بنیادی است که شامل چندین آمپول نژادی است مواد بنیادی با حداقل مراحل انتشار همزمان بطور بهتر با
ته نشین نژاد در بانک سلولی تولید می شود. تولید آمپول ها باید تحت شرایط ضدعفونی شده برای جلوگیری از آلودگی های احتمالی اجرا شود. مواد اصلی به عنوان بذر برای کشت مواد اولیه به کار
می روند. فقط انتشار کمی بین مواد اصلی و کشت مواد اولیه لازم است. به عنوان یک مرجع تعداد آمپول های نگهداری شده به عنوان ماده اصلی در Chr – Hansen برای 100-50 سال و برای کشت مواد اولیه برای 5-3 سال استفاده صنعتی کافی است. تأکید بر اهمیت درست و که دادن مناسب به آمپول ها و ثبت هر مرحله استفاده از که درست لازم است. بنابراین در صورت نیاز خاستگاه یک کشت می تواند به سهولت ردیابی شود. در این پروژه نژادهای پروبیوتیک انتخابی در chr – Hansen ته نشین می شود و به شرکای پروژه در آمپول های منجمد تحویل داده می شود.


عمل فرایند کشت شروع کننده


روی هم هشت نژاد تولید شده است (جدول 1) شش تای آنها لاکتو با سیلی، یکی نژاد بی فئودو باکتریوم و یکی نژاد لاکتوکوکوس. برای تخمیر گوشتابه استاندارد MPS (لاکتو باسیلی) یا گوشتابه MRS با %05/0 هیدروکلریدسیتین (بی فئودوباکتری) تکمیل می شود یا گوشتابه M17 به جای لاکتور با 5% گلوکز (لاکتواسید) استفاده شود. آمونیاک برای حفظ  PH در یک سطح ثابت اضافه می شود. مقیاس تولید 40-10 لیتر بود. تخمیر متوقف می شود وقتی مصرف ماده بنیادی بتدریج پایین رود. بعد از سردکردن کشت بوسیله گوی گریز از مرکز یا صاف کردن، کرئیوپروتکنت های اضافه شده  ؟؟؟ می شوند. اشباع و کشت همچون قطراتی در نیتروژن مایع منجمد می شوند یا مثل لایه ای روی طبقه خشک کننده – منجمد کننده قرار می گیرد. همه نژادها با همین روش استاندارد انجام می شوند. هر دو کشت منجمد شده و خشک شده – منجمد شده تولید و آنالیز می شوند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

جمعه 3 فروردين 1397
9:33
باران
پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی  در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی


—1-بر حسب شرایط آب و هوائی (کلیماتیک):

مناطق معتدل: ارتفاع کم و قطر زیاد

نواحی حاره : ارتفاع زیاد  و ساقه بدون انشعاب

نواحی خشک: ارتفاع کم و قطر زیاد و رشد ریشه زیاد – به صورت بوته و کمتر به صورت درختچه

نواحی مرطوب: مخالف گیاهان مناطق خشک – نمو زیاد — — — — — — — —


—2-بر حسب شرایط ادافیک (edaphiqucs):


شرایط ادافیک: جنس خاک –ارتفاع محل –جهت تابش نور- ارتفاع از سطح دریا-جنس خاک

الف- گیاهان مناطق کوهستانی

ارتفاع گیاه کم –به دلیل کم بودن حرارت و فشار هوا اختلال در تغذیه گیاه و نمو کم ساقه

ب- گیاهان مناطق استپی

گیاهان کوتاه و عاری از برگ و شور پسند — —


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر فراورده های حیوانی

جمعه 3 فروردين 1397
9:33
باران
پاورپوینت بررسی تخمیر فراورده های حیوانی

پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی در 62اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات62
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی در 62اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


تخمیر فراورده های حیوانی


•مهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده كه به ترتیب در زیر از دیدگاه تخمیری مورد بحث و بررسی قرار می گیرند. •3-1 فراورده های تخمیر شده شیر •همان طوری كه نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، كه ممكن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاكتیك است كه باعث انعقاد شیر می گردد. •فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می كنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و تركیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.


شیرهای تخمیر شده


•تاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مركزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا كه دامداری بوده این فراورده ها هم كم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ كره كشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، كفیر، كومیس، اسكایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذكور، و یا به طور كامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در كشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند. جدول 3-1 مجموعه كامل تری از شیرهای تخمیر شده را خلاصه می نماید.


•برخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میكروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می كنند •

. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.


•شیرهای تخمیر شده ای كه با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:


اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی كه برده می شود كه حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میكروب هایی كه در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاكتوباسیلوس و استرپتوكوكوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است


ماست:


•ماست بیش از سایر شیرهای تخمیر شده در جهان تولیدو مصرف می شود. به همین دلیل بیش از سایر شیرهای تخمیر شده مطالعه و شناخته شده است.

انواع مختلف ماست هایی كه در كشورهای مختلف تولید می شوند بر اساس ضوابط استاندارد مربوطه (از شیر كامل، كم چربی یا چربی گرفته)، روش تولید ) با لخته یكپارچه و یا هم زده)، عطر و طعن (ماست طبیعی، ماست میوه یا اسانس دار) و عملیاتی كه پس از انعقاد روی آنها انجام می شود (فرایندهای حرارتی،  انجماد، خشك یا تغلیظ كردن) به گروه ه های مختلفی تقسیم می كنند و لی در اینجا هدف بررسی ویژگی های میكروبی و همچنین ویژگی هایی است كه با مسائل میكروبی این فراورده ارتباط پیدا می كنند 


•یكی از ویژگی های مهم ماست استفاده از دو نوع باكتری لاكتیك، یعنی استرپتوكوكوس – ترموفیلوس (با نام جدید استرپتوكوكوس – سالیواریوس زیر گونه ترموفیلوس. چاپ نهم برگزمانوآل)، و اكتوباسیلوس – بولگاریكوس(با نام جدید لاكتوباسیلوس – دلبروكی ئی زیر گونه بولگارریكوس، چاپ نهم برگزمانوآل) در تولید آن است. •مقررات استاندارد برخی از كشورها تعداد باكتری های لاكتیك را در پایان فرایند تولید مشخص می نماید.چنانچه بر اساس مقررات كشور فرانسه، تعداد این باكتری ها در پایان فرایند باید حداقل 10 یاخته در گرم باشد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

جمعه 3 فروردين 1397
9:32
باران
پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات38
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت  تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مخمرها


¨مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول  چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسایی شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتری ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل های تخم مرغی ، باریك و بلند ، بیضوی و یا كروی مشاهده می شوند . ¨اكثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تكثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند . ¨رنگ های زیادی از قبیل كرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین

جمعه 3 فروردين 1397
9:32
باران
پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی

پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در 52اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات52
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در 52اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه


  هیچ یک از دام های اهلی شاید به اندازه گاو در دنیا گسترش پیدا ننموده است به طوری که این حیوان درمناطقی با اقلیم های کاملاً متفاوت از یکدیگر و با شرایط اقتصادی مختلف پرورش داده می شود.   

در بین تمام حیوانات مزرعه ای بعد از طیور اصلاح عملکرد گاوهای شیری بیش از همه مورد توجه قرارگرفته است.

یکی از دلایل این مسأله آن است که تولید در گاوهای شیری از طریق توزین شیر تولیدی و تعیین چربی آن به فواصل معینی در طول دوره شیردهی، به سادگی و با دقت قابل اندازه گیری است. دلیل دیگر آن است که نیازهای مصرف کننده از نظر کیفیت محصول لبنی کاملاً مشخص بوده و نیازی به تجدید نظر و تغییر در اهداف انتخاب طی گذشت سال ها نبوده است.


در حال حاضرمیزان وراثت پذیری چربی شیر از حد متوسط به بالاست به طوری که به وسیله انتخاب بر اساس فنوتیپ فرد می توان این صفت را بهبود بخشید.

انتخاب، مهم ترین ابزار برای تغییر وفور ژن های تولید کننده صفات کمی در راستای هدف تعیین شده می باشد.افراد انتخاب شده با هم جفت گیری کرده و نسل بعد را به وجود می آورند و بدین ترتیب ژن های مطلوب از نسلی به نسل دیگر منتقل می شوند. qبرای این که فرآیند سریع تر و  موفق تر انجام گیرد لازم است ارزیابی ژنتیکی دقیقی از افراد جامعه به عمل آید.


برای ارزیابی ژنتیکی دام ها به طور صحیح و دقیق باید عوامل محیطی تأثیرگذار بر روی صفت مورد نظر شناسایی و سهم آنها در بروز اختلافات تعیین شود. همچنین باید از مدل هایی استفاده شود که تفاوت های بین افراد را به نحو مطلوب تر توجیه نماید.

استفاده از مدل های روزآزمون برای صفاتی که در طول دوره ای مشخص چند بار رکوردبرداری می شوند (از قبیل تولید شیر، تولید چربی شیر و …) مؤثر واقع می گردد.


بررسی منابع


عوامل محیطی مؤثر بر شیر و چربی آن qاز عومل مؤثر بر روی تولید شیر و چربی شیر می توان موارد ذیل را نام برد:

 نژاد، طول دوره شیردهی، روزهای شیردهی، گله، دفعات دوشش در روز، سال وفصل زایش، آبستنی، وزن بدن، فحلی، جنس گوساله، تغذیه، دمای محیط، سن اولین زایمان، مرحله شیردهی، سن زایش، تعداد روزهای خشكی، فعالیت و مدیریت تولیدمثل.

 

مدل روزآزمون


در یک برنامه داده برداری که در سطح ملی یا منطقه ای انجام می شود مأمورین مربوطه در هر ماه یک نوبت به گاوداری ها مراجعه و تولید شیر هر حیوان را در دو یا سه نوبت دوشش در فرمهای مخصوص ثبت می نمایند. این مقدار شیر و چربی شیر که به عنوان مقدار تولید حیوان در روز داده برداری محسوب می شود اصطلاحاً تولید روزآزمون نامیده می شود .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر

جمعه 3 فروردين 1397
9:32
باران
پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر

پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات38
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

شرح حالی از عبدالرحمن گهواره گر

 

مقبره خواجه عبدالرحمن گهواره گر دارای سنگ قبری بوده که موقوفات مقبره را معلوم می ساخته است. ولی عده ای به خاطر منافع شخصی این سنگ را از بین برده اندکه عکس روبه رو سنگ قبر جدید مقبره است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی حرارت و برودت

جمعه 3 فروردين 1397
9:32
باران
پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی حرارت و برودت

پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی حرارت و برودت در 87اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات87
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت  تنظیم شرایط محیطی - حرارت و برودت  در 87اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

•مقدمه

•یکی از مهمترین عوامل در راحتی مناسب برای زندگی و کار انسان ایجاد حرارت لازم ومطبوع در زمستان وبرودت وتهویه لازم در تابستان است. •موقعیت یک ساختمان باید طوری باشد که از نور خورشید نهایت استفاده شود. جهت شمالی از جنوبی خنک تر است زیرا سایه براین جهت افکنده می شود ولی جهت جنوبی به طور دایم در معرض تابش نور خورشید قرار دارد به جهت اختلاف زاویه تابش خورشید در تابستان وزمستان در طرح ساختمان پیش آمدگی بام باید طوری طرح گردد که در تابستان ایجاد سایه نموده و در زمستان اجازه ورود نور به داخل خانه را بدهد. •استفاده از عوامل طبیعی برای ایجاد محیط مناسب وهوای مطبوع در ساختمان همیشه بهترین راه بوده وهست واز این رو بشر از دیرباز همیشه به فکر تغییر درجه حرارت محیط و مطبوع نمودن آن بوده است  چنانچه حفر سردآبها و استفاده ازحوضخانه ها ساختن بادگیرها و زیر زمین های خنک در مناطق گرم موید این نظریه است و نیز استفاده از عایق، تهویه،  پیش آمدگی بام، درزگیری وقرار دادن صحیح موقعیت ساختمان نسبت به خورشید کمک موثری به گرم کردن و یا خنک کردن ساختمان می باشد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود پاورپوینت بررسی حذف بیولوژیكی تركیبات آروماتیك از آبهای آلوده

جمعه 3 فروردين 1397
9:31
باران
پاورپوینت بررسی حذف بیولوژیكی تركیبات آروماتیك از آبهای آلوده

پاورپوینت بررسی حذف بیولوژیكی تركیبات آروماتیك از آبهای آلوده در 33اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات33
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی آب

توضیحات کامل

پاورپوینت  بررسی حذف بیولوژیكی  تركیبات آروماتیك از آبهای آلوده در 33اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه

  از نقطه نظر مهندسی محیط زیست تصفیه محیطهای آلوده به هیدروكربنهای دارای اهمیت ویژه ای است در میان اقسام مختلف محیط زیست آب اهمیت بسزایی دارد و در میان هیدروكربنها تركیبات آروماتیك خطرناكتر می باشد . لذا در این تحقیق فنانتری كه یكی از آلاینده های حلقوی رایج در مطالعات آزمایشگاهی می باشد انتخاب شد و از میان روشهای حذف آلاینده های حلقوی روش های بیولوژیكی مورد بررسی قرار گرفت به این ترتیب كه یك مدل غیر ساختاری برای مطالعه روی تبدیل زیستی  فنانترن توسط قارچهای رشته ای كانینگاملا الگانز در یك بیو راكتور نا پیوسته همزن دار مورد ارزیابی شد معادلات حاكم بر مدل از مراجع پیشین كه بر اساس معادلات مونود و شبه مونود بود استفاده شد تا ارتباط تبدیل زیستی  فنانترن با میزان رشد بیومس و سایر پارامترها سیستم مانند غلظت اولیه سوبسترا میزان هوا دهی زمان ماند و ...  تحلیل شود كه مدل انتخاب شده در غلظتهای بالای فنانترن ممانعت (Inhibitation ) در مقابل رشد توده سلولی می شود .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 صفحه بعد
فروشگاه پروژه های دانشجویی , گزارش کارورزی, پاورپوینت آماده پایان نامه , پرسشنامه های روانشناسی, تحقیقات دانشجویی, مقالات دانشجویی, کارورزی دانشگاه , مبانی پای
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به فروشگاه آنلاین فایل است. || طراح قالب bestblog.ir